Refund policy

Herroepingsrecht

10.1 De klant heeft het recht zijn online bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren. De klant krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van de klant thuis naar de winkel zijn voor de rekening van de klant. Indien de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het ongeopende product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat naar de winkel van Hondencoaching Somers geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan de klant contact opnemen via info@hondencoaching.be. Vervolgens zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Leveradres: Waterstraat 5, 1910 Kampenhout.

10.2 Voedingsproducten wordt niet retour aangenomen als de verpakking reeds is geopend.

10.3 Er is geen terugbetaling op vooruitbetaalde diensten, onder geen enkele vorm. De dienstverlening die nog tegoed is, is op initiatief van de klant in te plannen via de digitale kalender op de website van Hondencoaching Somers.

10.4 Indien een dienst niet kan doorgaan wegens overmacht vanuit de organisatie (vb. ziekte of maatregelingen van de overheid i.k.v. pandemie), zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. De klant kan, zonder bijkomende kosten, deelnemen op een nieuwe datum.

10.5 De klant kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor diensten die reeds zijn uitgevoerd.